Kada se očekuje povratak Đokovića na teren

06.02.2021

13:09 >> 13:14

0

Autor: Milan Nastić

Košarkaš Splita ima novo snimanje u ponedeljak posle teške povrede ramena

Kada se očekuje povratak Đokovića na teren
Copyright MN Press

Srpski košarkaš Ilija Đoković koji ove sezone nastupa za Split početkom decembra je povredio rame u meču sa Mornarom, i očekivalo se da je za njega sezona završena.

Međutim, bivši igrač Borca iz Čačka je poručio je da očekuje brz povratak na teren, i kako sam jedva čeka da pomogne saigračima u najvažnijim utakmicama koje očekuje Split kako u ABA ligi, tako u hrvatskom prvenstvu.

– U ponedeljak moram da odradim poslednje snimanje, posle čega ću da znam kad se vraćam na parket. Moj oporavak ide u dobrom pravcu, čak i iznad svih očekivanja. Postao je strah da do kraja sezone neću igrati, ali kako sada stvari stoje, nadam se da ću uskoro moći da pomognem mojim saigračima. Što je najvažnije i psihički se dobro osećam, ali tek sad vidim kako je igračima kad imaju dužu pauzu. Moraš da imaš pozitivne misli kako bi lakše prebrodio takve trenutke. Ovo je meni prvi put da sam imao toliku pauzu zbog povrede – kazao je Đoković.

Pročitajte još

On se osvrnuo i na predstojeći Kup Hrvatske, gde se očekuju velika borba za trofej između Cibone, Zadra i Splita.

– Svi su se pojačali u poslednje vreme. Biće to zanimljiv turnir i imam veru u moje saigrače da mogu do trofeja. Naravno, Zadar je najveći favorit, ali i mi nismo bez šansi, i nadam se da ćemo sredinom februara biti bogatiji za jedan trofej više – poručio je srpski košarkaš.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike