Bili Beron spreman za duel sa bivšim saigračima: Zvezda je uvek težak protivnik

19.02.2021

09:44 >> 09:47

0

Autor: M. R.

Zenit večeras od 20.45 igra protiv crveno-belih u Beogradu

Bili Beron spreman za duel sa bivšim saigračima: Zvezda je uvek težak protivnik
Copyright MN Press

Bili Beron ponovo na mestu gde je cepao mrežice. Večeras će u dresu Zenita istrčati na parket hale “Aleksandar Nikolić” i odmeriti snage sa bivšim timom Crvenom zvezdom (20.45). Ruski tim trenutno u Evroligi ima skor 13-9 na osmoj poziciji, dok su crveno-beli na 17. mestu sa sedam pobeda i 16 poraza.

Imamo mnogo utakmica, putovanja, igrači pokušavaju da se nose sa tako teškim rasporedom – rekao je Beron u najavi susreta sa Zvezdom. – Crveno-beli su uvek težak protivnik… Ali generalno, svaka utakmica u Evroligi je teška, nije lako doći ni do jedne pobede. Važno je da pokažemo isti karakter koji smo do sada imali. U poslednje vreme smo izgubili od Milana i Fenerbahčea u poslednjem delu utakmice, ali smo igrali dobru košarku. Iz tih mečeva smo mnogo naučili.

Prvi međusobni susret Crvene zvezde i Zenita ove sezone dobio je ruski tim i to vrlo ubedljivo – 98:69.

– Ovo će biti potpuno drugačija utakmica – istakao je trener Zenita Ćavi Paskval. -Promenili su glavnog trenera, drugačija je situacija. Imaju problema sa kovidom-19, tako da ne znamo tačno koliko će igrača učestvovati… Moramo da budemo spremni na sve. Igrali smo u poslednje vreme u gostima protiv najboljih timova u Evropi: Barselone, Milana, Fenerbahčea – oni su na višem nivou od nas. Pokušavamo protiv svih da budemo konkurentni, ali moramo da znamo šta je naša realnost. U svakoj utakmici treba da pokušamo da nađemo put do pobede.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike