Bjelica gledao kako njegov trener lomi tablu, Bobi šutnuo 11 puta (VIDEO)

26.02.2021

08:45 >> 08:58

0

Autor: D. B.

Sakramento nastavlja da tone, Dalas pao na gostovanju u Filadelfiji

Bjelica gledao kako njegov trener lomi tablu, Bobi šutnuo 11 puta (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Vreme je da Luk Volton spakuje kofere i ode iz Sakramenta. Ovo je jedinstven stav brojnih navijača tima koji je nekada imao predznak “srpski”, a u kome Nemanja Bjelica ponovo “greje” klupu.

Sakramento je doživeo deveti uzastopni neuspeh. Tokom ovih vezanih poraza “kraljevi” u proseku dozvoljavaju rivalima da im postigne 126.3 poena!

– Koliko smo pametni u odbrani? A? – sarkastično je pričao posle meča jedan od onih koji bi trebalo da budu najveći aduti Sakramenta Harison Barns.

A protiv Njujorka nisu razočarali. Primili su 140 (!) poena. Na kraju rezultat je bio 140:121, uz 29 poena Foksa za Sakramento i 25 Kviklija za Njujork.

I tu se vraćamo na Voltona. Deluje da je trener tima iz Kalifornije potpuno pogubio konce. Bes i frustracija su dostigli takav stepen da je u jednom momenti neko ili nešto moralo da plati cenu. U ovom slučaju bila je to trenerska tabla. Prilikom tajm-auta Voltonu su dodali tablu kako bi nacrtao akciju. A on ju je razbio u sitne komade.

Sve to Nemanja Bjelica je gledao čvrsto zakucan za klupu. Bio je jedini igrač koga Volton nije poslao u igru.

I dok Bjelica sedi i čeka da se stvari promene, bilo da dođe neko ko će biti spreman da mu da šansu da igra u kontinuitetu ili da bude trejdovan u neki drugi tim, jednom drugom košarkašku iz Srbije je konačno svanulo.

Pročitajte još

Boban Marjanović je bio deo startne postave Dalasa u duelu sa njegovim nekadašnjim timom Filadelfijom. Siksersi su pobedili Dalas sa 111:97, Boban je igrao 17 minuta i sakupio je sedam poena. A mogao je mnogo više pošto je šutnuo čak 11 puta od čega i jednu trojku. Meč je završio i sa 12 skokova (od čega osam u napadu), ali i blokadom i izgubljenom loptom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike