Vanesa Brajant podnela tužbu i ima jedan poseban zahtev u vezi helikopterske nesreće

27.02.2021

23:39 >> 23:49

0

Autor: N. St.

Oglasila se udovica legendarnog košarkaša

Vanesa Brajant podnela tužbu i ima jedan poseban zahtev u vezi helikopterske nesreće
Copyright Profimedia

Strasti se ne smiruju. U januaru prošle godine su u helikopterskoj nesreći život izgubili Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana i još sedmoro ljudi. Njegova udovica Vanesa je odavno podnela tužbu, a prošle nedelje je dodala i još jedan zahtev.

Kako prenosi „Los Anđeles Tajms“ Vanesa traži odštetu za nemar i ugrožavanje privatnosti.

Vanesa želi da se javno objave imena četvorice zamenika šerifa za okrug Los Anđelesa koji su slikali i podelili fotografije sa mesta tragedije na kojima se vide i tela preminulih – navodi se u tekstu.

Advokati odbrane ne žele to da dozvole i tvrde da bi „objavljivanje podataka dovelo do toga da oni i članovi njihovih porodica postanu mete u javnosti“.

Informacije o tome su se pojavile nedugo posle tragedije i spekuliše se da je jedan od zamenika šerifa napravio između 25 i 100 fotografija sa lica mesta i da ih je delio sa prijateljima što je dovelo do širenja i na društvenim mrežama.

Advokatski tim Brajanta predvodi Luis Li, jedan od najboljih bivših tužilaca u Los Anđelesu. On je u obrazloženju naveo da u dosadašnjoj karijeri nije video slučaj u kome je bilo dozvoljeno da policajac ostane anoniman u tužbi pokrenutoj u parničnom postupku – piše u tekstu.

Sud je taj koji će doneti konačnu odluku…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike