Trinkijeri traži da mu bivši klub isplati poslednja dva meseca prethodne sezone

28.02.2021

13:43

0

Autor: Milan Nastić

Italijan krenuo u naplatu od Partizana

Trinkijeri traži da mu bivši klub isplati poslednja dva meseca prethodne sezone
Copyright MN Press

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri traži od Partizana da mu isplate punu nadoknadu za poslednja dva meseca prošle takmičarske godine

Sadašnji trener Bajerna i Partizan razišli su se početkom jula kada je on zatražio raskid ugovora koji je trebalo da traje još jednu sezonu.

I pored tadašnje želje da nastave saradnju, crno-beli ipak nisu stali na put Trinkijeriju u nameri da napusti klub iz Humske, pa se činilo da je stavljena tačka. Međutim, izgleda da nije.

Pročitajte još

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, aktuelni trener Bajerna podneo je tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Ako Partizan ne izađe u susret Trinkijeriju, Italijan će u svojoj tužbi zahtevati kompletnu naplatu aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike