Drago mi je što se Nikolić vratio, sad smo nekoliko nas veterana u ovom timu (video)

04.12.2020

20:56 >> 21:19

0

Autor: Milan Nastić

Košarkaš Partizana ističe da mu je Aleksej jedan od najboljih prijatelja

Drago mi je što se Nikolić vratio, sad smo nekoliko nas veterana u ovom timu (video)
Copyright MN Press

Jedan od glavnih igrača Partizana Markus Pejdž rekao je da mu je drago što se u klub vratio Aleksej Nikolić, jer mu je on jedan od najboljih prijatelja.

– Mi smo ovde od početka, osećam se kao veteran. Spadam u grupu igrača, koji su duže ovde poput Zagorca, Novice, mene i sada nas se vratio i Nikolić. Prijatno mi je ovde. Menadžemnt,stručni štab, čak i novi treneri pričaju sa nama koji smo ovde već duže vreme. Lepo je videti Alija ponovo ovde. U njegovom prvom mandatu,navijaču su ga voleli. Igra jako i mislim da može da može da nam pomogne i doprinese kvalitetnim minutama. Odličan je defanzivac, zna svoju ulogu i drago mi je što se vratio u Partizan. On mi je među boljim prijateljimau timu. Biće zabavno da nastavimo druženje tamo gde smo stali – poručio je Pejdž za klupsku televiziju.

Pejdž rešio trojkaški obračun Partizana i Uniksa

Amerikanac se osvrnuo i na gostovanje Moranu u Baru ovog vikenda u okviru ABA lige.

– Izgubili smo od Zvezde i sada želimo da se vratimo na pobednički kolesek. Mornar je dobar tim, pravili su nam probleme tokom pripremnih utakmica, imaju dosta dobrih bekova, takođe i na centarskim pozicijama. Dobri su šuteri i imaju kvalitetne napadače. Moramo da budemo pažljivi u odbarni i u odabiru načina kako da ih zaustavimo. Znamo koje stvari moramo da sprečimo kod njih. Pokušaćemo da ne uđemo u meč sa dosta poena, zato što je to stil koji njima odgovara. Još je rano da pričamo o turskom timu,idemo korak po korak. Fokus nam je na Mornaru. Trenirali smo dosta, sklapamo plan za utakmicu i nadam se daćemo ga uspešno ostvariti na samoj utakmici.

Košarkaš Partizana priznao da im je ovaj odmor bio potreban zbog reprezentativnih obaveza i da su sada napunili baterije.

– Mislim da nam je bio potreban, radili smo zaista jako, imali smo možda samo dva dana odmora od početka sezone. Poslednjih nekoliko dana, ponovo smo se bacili na jak rad. Trener uvodi dosta novih stvari, još uvek je relativno nov, igrali smo tek pet ili šest utakmica sa njim, savladali smo mnoge stvari, radili smo jako cele nedelje – istakao je Amerikanac.

Markus Pejdž je svestan da se od njega očekuje da ubacuje najviše peona,ali kako sam kaže postoji momenti kad vas i ne ide.
– Kada ste šuter imate mečeva kad vas krene, pa ubacite osam od deset ili sedam od osam, ali ima i utakmica kad vas ne ide, pa šutirate nula od pet ili nula od šest za tri poena. To se dešava, mislim da sam u dosadašnjem delu sezone dobro šutirao,očekujem da će tako biti i u budućnosti. Moram da radim jako kako bih izgradio dobar šut protiv protivničkih ekipa. Sa druge strane,nisam tip igrača koji će po svaku cenu da forsira. Imamo sistem kojeg se držimo i u koji verujemo. Ako mi se ukaže prilika da šutiram,onda ću to i da uradim. To je moj posao,i navijači to očekuju od mene, pa i ja lično – zaključio je Pejdž.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike