I Crnogorci zgranuti: Zar je Radonjić ovo zaslužio!?

21.03.2021

22:57 >> 23:00

0

Autor: 24sedam

Uvrede u Podgorici na račun čoveka koji je ostavio veliki trag u Budućnosti

I Crnogorci zgranuti: Zar je Radonjić ovo zaslužio!?
Copyright MN Press

Na parketu je Budućnost ostvarila ubedljivu pobedu protiv Crvene zvezde u meču koji bi mogao da bude ključan za prvo mesto u plej-ofu ABA lige (83:63).

Međutim, mnogo više se priča o stvarima koje su se dogodile van terena. Tačnije o velikom broju prisutnih navijača na tribinama „Morače“ u momentima kada važi policijski čas i kada su epidemiološke mere na snazi.

Ne bi ni to bilo toliko primetno da u određenim momentima nisu vređali Dejana Radonjića, čoveka koji je ostavio veliki trag upravo u Budućnosti. Tim potezom su šokirani i Crnogorci.

Odrastao je u Budućnosti, igrao šest godina kao senior, ostavio neizbrisiv trag sa tri titule prvaka SR Jugoslavije i jednim nacionalnim kupom, a onda za osam sezona postao najtrofejniji trener u istoriji kluba. Radonjić je zbog toga, s pravom, dočekan ovacijama u „Morači“, ali je večeras doživeo da mu grupa huligana sa tribina skandira „Dejo splačino“ i upućuje druge raznorazne uvrede – piše portal „Vijesti“.

Nastavljaju u istom ritmu.

– Zar je takav doček zaslužio čovek koji je gradio Budućnost do visina kakve nisu mogle ni da se zamisle ranih 90-ih godina? Zar je zaslužio da niko iz kluba u kom je ostavio neizbrisiv trag ne pokuša da umiri najvatrenije navijače koji su se nekim čudom našli na tribinama? Zar nije Gavrilo Pajović, koji mu je bio saigrač i kasnije prvi saradnik kao sportski direktor, mogao da ih smiri? Zar to nije mogao da uradi i Dragan Bokan koji ga je zatekao na klupi kada je postao predsednik kluba i sa njim dva puta stigao do četvrtfinala Evrokupa? Zar nisu i ti „navijači“ morali da se zapitaju šta rade, kada ih već niko nije izbacio iz dvorane?

Na kraju teksta se na neki način izvinjavaju strategu crveno-belih.

Zar je Radonjiću, na kraju krajeva, za greh uzeto to što se vratio u Zvezdu, u kojoj je takođe stekao status legende? Mnogo je pitanja, odgovor je samo jedan – naš narod je takav. I dok god se budu provlačili kroz blato ljudi koji su ovde ostavili neizbrisiv trag, sreće biti neće – zaključuju „Vijesti“.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike