Dok je igrao protiv Klipersa Bogdanović saznao: Želi ga još jedan šampionski tim

23.03.2021

06:33 >> 07:20

0

Autor: D. B.

Sve je veći broj timova koji bi da trguju sa Atlantom

Dok je igrao protiv Klipersa Bogdanović saznao: Želi ga još jedan šampionski tim
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Ime i prezime Bogdan Bogdanović ponovo je u modi. Negde tačno tokom meča njegovog sadašnjeg kluba Atlante u Los Anđelesu protiv Klipersa, osvanula je vest da bi reprezentativac Srbije mogao da ostane u Kaliforniji.

Posle priče o tome da bi Bogdan mogao da pređe u Boston zajedno sa Džonom Kolinsom, sada je aktuelna vest da ga u svojim redovima želi još jedan šampion NBA lige – Golden Stejt.

Navodno, da bi doveli Bogdana tim koji sa klupe vodi Stiv Ker, a čija je prva zvezda Stef Kari, spreman je da se odrekne Kelija Obrea.

A dok glasine kruže, a kružiće verovatno do poslednjeg dana prelaznog roka (25. mart), Bogdanović igra.

U porazu njegvog tima od LA Klipersa 119:110 (30:29, 18:34, 34:27, 37:20), Bogdan je postigao 12 poena. Imao je problem da uhvati ritam u šutu za tri poena (7-2), uhvatio je tri skoka, imao dve asistencije, jednu ukradenu loptu za 22 minuta u igri.

Inače, na ovom meču Klipersi su napravili veliki preokret. Gubili su tokom drugog poluvremena sa čak 22 razlike.

Nenadani heroj tima iz El Eja bio je Luk Kenard. On je pogodio svih osam šuteva, postigao je svih 20 poena u drugom poluvremenu. I nije bio on jedino iznenađenje. Kada je video da standardni igrači ne donose mnogo, trener Klipersa Tajron Lu na parket je poslao i Terensa Mana. A ovaj mu je uzvratio postigavši 21 poen. Rezultat svega bila je velika serija 53:22 i potpuni preokret.

Pročitajte još

Kavai Lenard je postigao 25 poena, uz sedam skokova i pet asistencija, Moris je dodao 19, a Zubac 12 uz devet skokova. Kod Atlanate Trej Jang je sakupio 28 uz osam asistencija, a Kolins 23, uz sedam skokova. Ovo je bio prvi poraz tima iz Džordžije od kada je tim preuzeo Nejt Mekmilan. Bili su u seriji od osam pobeda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike