Bogdan neće po lepom pamtiti povratak u Sakramento (VIDEO)

25.03.2021

07:12 >> 07:27

0

Autor: Adam Štulić

Srpski reprezentativac odigrao odličnu partiju, ali je Atlanta poražena

Bogdan neće po lepom pamtiti povratak u Sakramento (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Hector Amezcua

Vratio se Bogdan u Sakramento, prvi put po odlasku iz Kingsa, pokazao šta može i zna, ali nije mogao zadovoljan da napusti parket “Golden 1 centra”. Poenima s linije slobodnih bacanja Halibartona, 36 sekundi pre poslednjeg zvuka sirene, Kingsi su slavili protiv Atlante 110:108 (29:27, 28:30, 28:17, 25:34).

Pošto je novi trener Houksa Nejt Mekmilan vezao osam pobeda po preuzimanju tima, neuspeh u Sakramentu bio je drugi uzastopni za Atlantu, koja je većim delom meča u Kaliforniji jurila prednost rivala.

Kingsi su bolje počeli meč, nekoliko puta tokom prvog poluvremena bili su nadomak dvocifrenog plusa, koji su “dohvatili” serijom 11:0 u finišu pretposlednjeg kvartala (85:74).

Ipak, Bogdanović Jang, Kapela i Galinari nisu pomišljali na predaju, krenuli su u juriš i u 42. minutu, posle trojke srpskog reprezentativca, poveli su 94:93. Delovalo je tada da bi Atlanta mogla u trijumfalnom raspoloženju da napusti Sakramento, koji je u super neizvesnoj završnici uspeo da “preživi” vezane trojke Bogdanovića i Janga i dođe do četvrtog trijumfa u poslednjih pet mečeva.

Pročitajte još

Bogdan je duel završio sa 20 poena i četiri skoka, Tre Jang je uz 29 poena imao devet asistencija, dok je Kapela ostvario dabl-dabl učinak (25 p, 17 sk). U pobedničkom timu, u kojem Nemanja Bjelica nije dobio priliku da zaigra, najefikasniji bili su Foks sa 37, Halibarton sa 17 i Hollms sa 16 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike