Monako izjednačio protiv Budućnosti: Lesor se iskupio za promašaj u prvom meču

26.03.2021

19:34 >> 19:42

0

Autor: M. R.

Utakmica završena rezultatom - 74:64

Monako izjednačio protiv Budućnosti: Lesor se iskupio za promašaj u prvom meču
Copyright MN Press

Košarkaši Budućnosti i Monaka igraće i treći meč u četvrtfinalnoj seriji Evrokupa. Ekipa koju sa klupe vodi Dejan Milojević je bila bolja u prvom susretu, a večeras je protivnik stigao do izjednačenja – 74:64, pa će polufinalista biti poznat tek posle majstorice koja je na programu 31. marta u Monaku.

Pročitajte još

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor je posle ključnog promašaja u finišu prvog okršaja uspeo da se uzdigne i večeras prikaže veoma dobru partiju. Bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu, a posebno zapažen je bio u poslednjoj deonici kada se rešavalo pitanje pobednika. Meč je završio sa 19 poena i devet skokova. Jedan poen više u dresu Monaka postigao je Rob Grej. Na drugoj strani najviše poena je postigao Džastin Kobs – 17, a pratio ga je Nikola Ivanović sa 16. Vili Rid je završio meč sa 12 poena i pet skokova.

Monako je do četvrtfinala stigao posle osvajanja prve pozicije u grupi E sa skorom 5-1. Iza su ostale ekipe Huventuda, Nantera i Unikahe. Budućnost je prošla dalje sa drugog mesta grupe G sa polovičnim učinkom 3-3. Ispred je bio Virtus (6-0), a iza Cedevita Olimpija i Burž.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike