Opet frka u CSKA: Džejms ponovo suspendovan

29.03.2021

13:55 >> 16:11

0

Autor: D. B.

Posle incidenta na meču protiv UNIKS-a američki bek ponovo van tima

Opet frka u CSKA: Džejms ponovo suspendovan
Copyright MN Press

Novi dan, novi problem u redovima KK CSKA iz Moskve.

Klub je saopštio da u narednim mečevima neće moći da računa na najboljeg igrača Majka Džejmsa koji je suspendovan.

Amerikanac je tokom meča VTB lige protiv Uniksa iz Kazanja ušao u otvoreni sukob sa trenerom Majkom Džejmsom, a grčki stručnjak da je odstranio iz ekipe posle samo tri munuta igre. Iz “armejaca” su danas potvrdili da će Džejms i drugi put ove sezone snositi konsekvence zbog ponašanja.

– Znate me. Ja sam ovde sedam godina. Ja sam profesionalac i znate šta su mogu zahtevi. Znate i šta znači skraćenica CSKA. Od prvog do poslednjeg slova. Ovo je klub čija je istorija duga gotovo 100 godina – rekao je Itudis posle meča sa timom iz Kazanja kada je upitan šta se dogodilo sa njim i Džejmsom.

Ovo je drugi put ove sezone da je Džejms izbačen iz ekipe. Prvi se dogodio tokom januara kada se CSKA oglasio sledećim saopštenjem:

Pročitajte još

– Na dan 22. januar, posle meča sa Fenerbahčeom dogodio se incident u svlačionici u kome je učestvovao Majk Džejms. Klub je odlučio da ga odstrani sa treninga i utakmica – naveli su tada “armejci”.

Ono što je bila inicijalna kapisla za sukob je bila želja Džejmsa da otputuje u SAD na sahranu svog dede, ali mu CSKA to nije omogućio.

Džejms je grubim rečima demantovao priče da je došlo do tuče sa saigračem Tokom Šengelijom i da je to bio stvarni razlog prve suspenzije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike