Prvi poraz crveno-belih košarkaša u ABA ligi - šta sada?

07.12.2020

07:28 >> 05:57

0

Autor: N. St.

Marko Jagodić Kuridža o očaju i vraćanju stvari na svoju vodenicu

Prvi poraz crveno-belih košarkaša u ABA ligi - šta sada?
Copyright Promo/ABA/KK Crvena zvezda

Crvena zvezda više nije na maksimalnom učinku. Posle osam uzastopnih pobeda u ABA ligi, doživeli su i prvi poraz. Budućnost je odnela pobedu iz Beograda (65:67).

Bilo je ovo jedno od slabijih izdanja crveno-belih ove sezone, posebno u ofanzivnom delu. Svoje viđenje dešavnja sa parketa izneo je Marko Jagodić-Kuridža.

– U drugom poluvremenu smo, posle prvog koje je bilo loše u odbrani, igrali mnogo bolje defanzivno. U napadu se nismo snašli. Promašili smo neke situacije koje inače dajemo. Težak poraz i sigurno moramo da uradimo nešto da sve to nekako vratimo. Teško je sada reći šta. Znaćemo više posle analize meča. Videćemo gde smo grešili i šta možemo da poopravimo – kaže Kuridža.

Pročitajte još: Obradović: Teško bez plejmejkera, ovo je dobar znak da se pogledamo i vidimo kako dalje

Naglašava da su želeli trijumf protiv regionalnog rivala.

– Ovo su utakmice koje moraju da se dobiju. Igraš protiv direktnog protivnika za neku pol-poziciju. Velika pobeda za njih i težak poraz za nas. Ipak, ne možemo sada da padnemo u očaj. Moramo da se podignemo i da vratimo stvari na našu vodenicu.

Pročitajte još: Davidovac: Odlučili su detalji, moramo da se podignemo kako znamo i umemo

Nije želeo previše da priča o statstici utakmice.

– Ponavljam, napravićemo analizu i videćemo greške. Izgubili smo i sada moramo da ohladimo glavu i da idemo dalje. Potrebno je da dobijemo svaki meč u ABA ligi do kraja sezone i da obezbedimo to prvo mesto na kraju ligaškog dela – zaključio je Kuridža.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike