Tako se kuje zlato: Najbolji basketaši Srbije počinju pripreme

05.04.2021

10:00

0

Autor: D. B.

U Novom Sadu se okupljaju sedmorica igrača

Tako se kuje zlato: Najbolji basketaši Srbije počinju pripreme
Copyright DEJAN MAJSTOROVIC, DUSAN DOMOVIC BULUT, MARKO SAVIC, MARKO ZDERO kosarkasi 3x3 reprezentacije Srbije zlatna medalja na Evropskom prvenstvu, pres konferencija u Kosarkaskom savezu, Beograd, 18.09.2018. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, 3x3, Srbija, Evropsko prvenstvo

Operacija olimpijsko zlato je počela. Seniorska muška reprezentacija Srbije u basketu 3×3 okupiće se danas u Novom Sadu kako bi počela priprema za sve što ih ove godine očekuje – Olimpijske igre i šampionat Evrope.

Za početak priprema koje koje će se održati u novosadskom “Spensu” na spisku selektora Gorana Vojkića i trenera Danila Lukića i Marka Ždera našla su se osmorica igrača – Mihailo Vasić, Stefan Stojačić, Aleksandar Ratkov, Stefan Kojić (Liman), Marko Savić i Dejan Majstorović (Ub) i Dušan Domović-Bulut (Novi Sad).

Pročitajte još

Treninzi će trajati do 9. aprila, a reprezentaciju zatim očekuje učešće na međunarodnom turniru koji će se održati u Novom Sadu.

Osim selekcije Srbije na ovom turniru igraće i nacionalni timovi Slovenije, Hrvatske, Francuske, Turske, Holandije, Češke, Austrije, Kanade, Rusije, Mongolije i Katara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike