Boriša Simanić ima novi klub (FOTO)

05.04.2021

19:22 >> 19:27

0

Autor: Adam Štulić

Mladi košarkaš pronašao angažman posle odlaska iz Crvene zvezde

Boriša Simanić ima novi klub (FOTO)
Copyright MN Press

Neosporan talenat u Crvenoj zvezdi nije do kraja uspeo da ostvari, novu priliku imaće u dresu Mege.

Mladi košarkaš Boriša Simanić u ponedeljak je, u društvu menadžera Miodraga Ražnatovića, potpisao ugovor sa novobeogradskim klubom u kojem će pokušati da iskaže pun potencijal.

– Sportske karijere su pune uspeha i padova, i jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine, bio u gotovo beznadežnoj situaciji, iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi – napisao je jedan od najuticajnijih košarkaših agenata na Instagramu, uz fotografiju prilikom potpisivanja ugovora sa Simanićem.

– Boriša je u ovom trenutku godinu mlađi no što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Simanić, odlučio da na neki nacič prati put Bobana, i rešio je da karijeru nastavi u Megi, klubu sa kojim je danas potpisao profesionalni ugovor i nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere – napisao je Ražnatović.

Pročitajte još

Boriša Simanić je drugo pojačanje Mege u poslednjih nekoliko dana. Podsetimo, pre njega opremu ekipe Vlade Jovanovića zadužio je i nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike