"Micić će sledeće sezone igrati u NBA ligi, videćemo u kom klubu"

13.04.2021

05:48 >> 05:52

0

Autor: N. St.

Ražnatović pričao o Vasiliju, Nedoviću i Spanulisu

"Micić će sledeće sezone igrati u NBA ligi, videćemo u kom klubu"
Copyright MN Press

Jasne poruke je imao Miško Ražnatović za sve klubove kada su u pitanju njegovi igrači. Tačnije kada se radi o trojici – Vasiliju Miciću, Vasilisu Spanulisu i Nemanji Nedoviću.

O njima je pričao prilikom gostovanja na grčkoj televiziji u emisiji „Džampbol“ („Jumpball“).

– Nije tačna inforamcija da je dogovorio sve sa Oklahomom. U ovom delu godine nije moguće voditi ozbiljne razgovore sa NBA timovima. Verujem da je Vasa najbolji bek u Evropi i zaslužuje da bude u NBA ligi. Zaista verujem da će sledeće godine igrati u NBA. Da li u Oklahomi ili u nekom drugom klubu, znaćemo u julu – rekao je Ražnatović.

Jedan od razloga zbog kog su Tanderi pod upitnikom kada je srpski plej u pitanju jeste činjenica da imaju Šeja Gildžusa-Aleksandera i da su na drafu doveli Tea Maledona koji već dobija dobru minutažu u klubu.

MN Press

Druga tema bio je Spanulis posle pojedinih informacija grčkih medija da je došlo do sukoba između njega i Olimpijakosa.

To nije tačno. Nemoguće je da postoji tenzija između njih kada su oni jedno telo, imaju vezu koja traje duže od deceniju. Biće obavljeni razgovori između igrača i kluba. Ne znam hoće li nastaviti da igra, mada je moje mišljenje da treba da odigra još jednu sezonu. Ima 39 godina, ali je njegovo telo u savršenom stanju. Možda ne može da bude starter, ali može da igra 15 minuta i da bude mentor mlađima. Imamo takve primere sa Pau Gasolom i Felipeom Rejesom koji nisu ni izbliza u tako dobroj fizičkoj formi kao Bili. Možda ne može da radi ono što je radio pre 10 godina, ali može da pomogne ekipi. Naravno, ako klub želi da ide u nekom drugom pravcu ne verujem da će biti problema.

MN Press

Potom je pričao o Nedoviću i mogućem produžetku saradnje sa grčkim timom.

Nemanja bi voleo da ostane u Panatinaikosu i ja bih voleo da mu pomognem u tome. Postoji dosta timova koji su zainteresovani za njega i biće pregovora. Moje mišljenje je da Evroligi nedostaju jaki timovi iz Grčke. PAO bi trebalo da izgradi nešto snažno i po meni Nedović može da im pomogne u tome – zaključio je Ražnatović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike