Barselona je vratila svog omiljenog sina

16.04.2021

13:40 >> 14:06

0

Autor: D. B.

Huan Karlos Navaro se ponovo pita u Kataloniji

Barselona je vratila svog omiljenog sina
Copyright MN Press

Čovek koji je osvojio 35 trofeja sa Barslonom ponovo je neko ko se pita u klubu iz Katalonije.

Barsa je zvanično potvrdila da je Huan Karlos Navaro, ikona ovog klub, novi menadžer košarkaških operacija. Na ovom mestu zameniće Naća Rodrigeza sa kojim je raskinut ugovor koji je trajao do 30. juna 2022. godine.

Nekadašnji bek koji je čitavu svoju karijeru proveo u Barseloni (uz jednogodišnji izlet u NBA kada je tokom sezone 2007-2008 branio boje Memfisa) povukao se iz košarke 2018. godine, a Barsa mu je podigla dres sa brojem 11 u 2019. godini.

MN Press

Navaro je u mlađe kategorije Barselone stigao iz lokalnog kluba Basket Santfelius kada je imao samo 12 godina. Pet godina kasnije je debitovao u prvom timu, a prvi meč je odigrao 23. novembra 1997. godine. U tim godinama Navaro je pekao zanat, a mentor mu je bio Aleksandar Saša Đorđević. Do prve osvojene titule u Evroligi stigao je uz pomoć Dejana Bodiroge i Gregora Fućke, a pod komandom Svetislava Pešića.

Pročitajte još

Velike uspehe Navaro je pravio u tandemu sa Pau Gasolom. Ovaj tandem se zajedno “probijao” kroz mlađe kategorije Barse, a od reprezentacije Španije je napravio silu koja je osvojila sve što je mogla. Sada će Navaro biti direktno nadređen svom velikom prijatelju i dugogodišnjem saborcu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike