Mega želi pobedom da završi sezonu u ABA ligi

26.04.2021

11:39 >> 11:43

0

Autor: Milan Nastić

Srpski tim gostuje sutra (18.00 TV Arena)  Cedeviti Olimpiji u Ljubljani

Mega želi pobedom da završi sezonu u ABA ligi
Copyright MN press

Košarkaši Mege sutra (18.00 TV Arena) protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani završavaju svoje učešće u ABA ligi ove sezone.

Tim povodom trener srpskog tima Vladimir Jovanović poručuje da će njegova ekipa sve da uradi kako bi pobedila u poslednjem 26. kolu regionalnog takmičenja.

– Čeka nas vrlo motivisan protivnik s obzirom da u poslednjem kolu rešavaju pitanje njihovog ulaska u plej-of. Cedevita Olimpija je tim koji je i u startu napravljen za najviše moguće domete i u ABA ligi i u Evrokupu. Sigurno je da će ući u utakmicu sa povišenom dozom motivacije i energije sa željom da je završe na najbolji način, istovremeno čekajući povoljne rezultate na drugim mečevima. Sigurno je da spadaju među najbolje napadačke timove ove sezone u ABA, više su oslonjeni na bekovsku liniju koja im je jako kvalitetna na čelu sa Blažičem i Perijem, kao i na šut za tri poena, gde petorica, šestorica igrača imaju jako visoke procente šuta za tri – kazao je Jovanović.

Pročitajte još

Trener Mege je istakao da u Ljubljanu putuju u nešto podmlađenom sastavu zbog povređenih igrača.

– Imamo poslednjih nedelja i personalne probleme zbog povreda, izostanke iz rostera koje nismo uspeli na pravi način da nadomestimo i iz tih razloga je negde i trpeo rezultat. Nadam se kvalitetnoj i dobroj utakmici svih 40 minuta. Mi koji ćemo u Ljubljanu otići u nešto mlađem sastavu, na svu mladost koju već imamo, pokušaćemo da damo sve od sebe da na pravi način pariramo Cedevita Olimpiji i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže – zaključio je Jovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike