Golemac pred poslednje kolo: Moramo da pronađemo energiju da ostvarimo pobedu kod kuće

26.04.2021

21:40 >> 21:51

0

Autor: M. R.

Cedevita Olimpija u utorak od 18.00 igra protiv Mege u Ljubljani

Golemac pred poslednje kolo: Moramo da pronađemo energiju da ostvarimo pobedu kod kuće
Copyright MN Press

Košarkaši Cedevita Olimpije čekaju poraz Mornara u Laktašima, da bi imali šanse da uđu u razigravanje. Njima je potrebna pobeda protiv Mege u meču koji se igra u utorak od 18.00 u “Stožicama”, a u isto vreme će osluškivati šta se dešava u dvorani u Aleksandrovcu u istom terminu.

Pročitajte još

– Mega je mlada i izuzetno talentovana ekipa koja igra sjajnu košarku – naglasio je trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac. – Beograđani su imali dve nedelje da treniraju i pripreme se za meč. Mi moramo da pronađemo energiju da završimo regularnu sezonu ABA lige najbolje što možemo i da ostvarimo pobedu kod kuće. Potrudićemo se da se svojom energijom odupremo mladim i talentovanim dečacima, koje takođe prate neki iskusni košarkaši. Definitivno moramo da se potrudimo da regularnu sezonu završimo pobedom.

Košarkaš slovenačkog tima Rion Braun se nada da će uspeti da izbore mesto u razigravanju.

– Želimo da se predstavimo na ovom meču sa mnogo energije i da oigramo onako kako znamo. Mislim da to nismo uradili u poslednjih nekoliko utakmica. Moramo se fokusirati samo na sebe i biti najbolji mogući tim, a rezultat će tada doći sam od sebe – zaključio je Braun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike