Definitivno: Fajnal for Evrolige u Kelnu igraće se bez navijača

28.04.2021

11:02 >> 13:47

0

Vođstvo lige odlučilo da zatvori tribine Arene u Kelnu na završnom turirnu četiri najbolje ekipe

Definitivno: Fajnal for Evrolige u Kelnu igraće se bez navijača
Copyright Profimedia.rs

Vođstvo Evrolige objavilo je saopštenje u kome izražava žaljenje što su prinuđeni da organizuju “Fajnal for” u Kelnu od 28. do 30. maja bez prisustva navijača na tribinama.

– Obzirom na to da zdravlje i sigurnost navijača i učesnika ostaju najvažnija briga za sve, prisustvo na “Fajnal foru” sada će biti ograničeno na timove, radno osoblje i odabrane medije, a svi podležu strogim higijenskim protokolima i propisima. Evroliga će pružiti uslugu svim novinarima koji neće moći da prisustvuju zbog trenutnih ograničenja, pružajući im iste mogućnosti kao da su na licu mesta – objavila je Evroliga.

Evroliga svim navijačima zahvaljuje na strpljenju i najavljuje nove projekte na digitalnim platformama koji će im omogućiti da budu u toku sa svim dešavanjima u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na kontinentu.

– Kao što se sezona 2020/21 razlikovala od svih ostalih zbog odsustva navijača zbog globalne pandemije, ni “Fajnal for” neće biti isti bez njih. S ciljem da završni turniru u Kelnu bude što bliži navijačima u njihovim domovima, Evroliga će tokom narednih nedelja najaviti niz inovativnih projekata i sadržaja koji će fokus staviti na digitalne platforme kako bi našim navijačima pružili ekskluzivni sadržaj iza kulisa i kako bi navijače približili više nego ikad igračima i timovima tokom vrhunskih trenutaka sezone na turniru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike