Barselona došla do brejka: Šarasova četa blizu fajnal-fora

28.04.2021

19:06 >> 19:45

0

Autor: M. R.

Španski tim slavio u trećoj utakmici četvrtfinalne serije protiv Zenita u Rusiji - 78:70

Barselona došla do brejka: Šarasova četa blizu fajnal-fora
Copyright Profimedia

Uzbuđenje, borba i neizvesnost nisu izostali ni na trećem duelu u četvrtfinalnoj seriji Barselone i Zenita. Španski tim je večeras došao do brejka u Rusiji – 78:70 (16:16, 18:17, 21:18, 23:19), poveo je sa 2:1, pa će na istom mestu za dva dana imati meč loptu za prolaz na fajnal-for Evrolige.

Pročitajte još

Iako je ovo serija u kojoj se sastaju timovi koji su ligaški deo završili na prvoj i osmoj poziciji, to nije ni ovog puta bilo vidljivo na terenu. U neobičnom ambijentu, kad je ova sezona u pitanju, pred nešto više od pet hiljada gledalaca, ekipa Šarunasa Jasikevičijusa uspela je večeras da ukroti domaći tim i dođe do veoma važne pobede. Prvo poluvreme je bilo potpuno izjednačeno, pa je bilo jasno da će se pitanje pobednika ponovo rešavati u poslednjoj četvrtini.

Barselonu je predvodio igrač koji je za prethodnu nedelju dobio MVP priznanje – Brendon Dejvis. On je bio najefikasniji akter meča sa 22 poena i osam skokova, a preuzeo je i odgovornost u poslednja dva minuta meča, kada je bilo najpotrebnije. Na drugoj strani najbolji je bio Bili Beron, koji je devet minuta pre kraja približio Zenit na samo poen zaostatka. Međutim, Barsa je odbila taj nalet rivala i uspela je da izbegne dramu u poslednjim sekundama… Bivši košarkaš Crvene zvezde završio je susret sa 19 poena i tri asistencije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike