Peh za Bogdanovića: Bogdan ponovo povređen

29.04.2021

06:37 >> 06:43

0

Autor: Milan Nastić

Srpki košarkaš ima problema sa zadnjom ložom

Peh za Bogdanovića: Bogdan ponovo povređen
Copyright Tanjug/AP Photo/Jacob Kupferman

Nadamo se da nije ozbiljnija povreda Bogdana Bogdanovića. Naime, košarkaš Atlante je propustio meč protiv Filadelfije iz predostrožnosti, jer je imao problema sa zadnjom ložom.

Srpski košarkaš je do poslednjeg trenutka bio u konkurenciji za tim, ali stručni štab je odlučio da ne rizikuju sa Bogdanovićem, i po rečima ljudi iz lekarske službe, nema potrebe da se uključi alarm, odnosno da će naš igrač veoma brzo da se vrati u tim.

Očigledno da je pakleni ritam koji se igra u NBA, uzeo danak i košarkašku Atlante. Treba istaći od kako je došao novo trener Nejt Mekmilan, Bogdanović igra odlično, a najbolji pokazatelj je da je u aprili bio jedan od najboljih košarkaša u NBA, pogotovo što je preuzeo odgovornost od kako je povređen i Trej Jang.

Pročitajte još

Naravno, bez njih dvojice Atlanta nije imala šta da traži u meču sa Filadelfijom koji su izgubili ubedljivo 127:83.

Inače, prava bolnica je u redovima kluba iz Džordžije, jer pored Bogdanovića i Janga, povređeni su još Erter, Hanter, Rediš i Snel.

U takvim okolnostima najbolji u porazu Hoksa nad Filadefijom bio je Džon Kolins sa 21 poenom, dok su Sikserse predvodili Kari sa 20 poena i Embid sa 17.

Od ostalih mečeva treba izdvojiti pobedu Majamija nad San Antonijom sa 116:111, a u redovima kluba sa Floride ponovo nije bilo Nemanje Bjelice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike