Bajić jasan: Pritisak ne postoji, idemo u Beograd po pobedu

07.05.2021

19:12

0

Autor: N. St.

Strateg Igokee želi plasman u finale

Bajić jasan: Pritisak ne postoji, idemo u Beograd po pobedu
Copyright Promo/ABA/Igokea/Nikola Vuruna

Sezona iz bajke za Igokeu se nastavlja. U drugom meču polufinalne serije su savladali Crvenu zvezdu (81:68) i izborili „majstoricu“.

Trener Dragan Bajić nije krio zadovoljstvo posle dobre igre svojih izabranika. Posebno pošto su uspeli da potvrde ono što je govorio pre ovog duela.

– Čestitam mojim momcima na pobedi i Zvezdi na fer i korektnoj utakmici. Najavio sam u pripremi da imam želju da vratimo seriju u Beograd. Raduje me odličan pristup ekipe tokom svih 40 minuta, posebno u defanzivnom delu. Ne možemo da se žalimo ni kada je napad u pitanju, odigrali smo jako dobro, kontrolisali u oba smera. Spustili Zvezdu na 31 poen u prvom delu. U drugom su dali više, ali moram da budem zadovoljan sa 68 primljenih poena. Odradili smo svaki deo napadačke igre taktički, kažnjavali smo im tamo gde su najtanji u odbrani. Dobra kontrola skok, osim tog ofanzivnog. Mogu da budem više nego zadovoljan. Ja sam trener koji radi sezonu sa puno samopouzdanja, ne plašim se nijednog protivnika. Takvo gledanje imam i za sledeći meč. Sa puno samopouzdanja da odem da pobedim u Beogradu – jasan je Bajić.

Stručnjak koji je proglašen za trenera godine u regionalnom takmičenju naglašava da presija ne postoji.

Pritisak nismo imali ni malo, ni ja kao trener. U svaki meč sam ušao maksimalno rasterećeno, neka doza adrenalina koja radi u meni i moja sposobnost da to prenesem na igrače je tu. Bili smo dobri i u prvom meču dok smo bili agresivni, čim smo pali, izgubili smo. To večeras nije bio slučaj i zato smo i slavili – završio je Bajić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike