Jokić pokazao zašto je najbolji kvoterbek u NBA: Jedan "tačdaun", jedan pas bez gledanja (VIDEO)

12.05.2021

06:30 >> 07:05

0

Centar Denvera ponovo oduševljavao navijače svojim dodavanjima

Jokić pokazao zašto je najbolji kvoterbek u NBA: Jedan "tačdaun", jedan pas bez gledanja (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić još nije odlučio da li će preskočiti preostale tri utakmice u regularnom delu sezone, jer biće neophodna snaga i svežina u njegovim nastupima za predstojeći plej-of koji startuje 22. maja. Prema trenutnom stanju na tabeli Zapada, Nagetsi bi se sastali sa Portlandom, ali isti skor 40-29 ima i Dalas. Ko god od te dve ekipe zauzme peto mesto, Denver će zadržati prednost domaćeg terena.

Jokić je posle pobede nad Šarlotom rekao za Javni servis svoje viđenje trenutne situacije Denvera i šta planira da uradi do plej-ofa:

– Super je bila utakmica, osim druge četvrtine gde smo dozvolili rivalu da nadoknadi prednost. Ostalo je bilo kako treba, najvažnije je da smo na kraju zabeležili pobedu. Ne znam da li ću se posle ove pobede odmoriti malo pred plej-of. O tome mi pričaju i treneri, i medicinski deo ekipe, ali ne znam šta će biti, videćemo… – rekao je Nikola Jokić za RTS, da bi se potom osvrnuo na moguće rivale u plej-ofu.

– Biće Dalas ili Portland, videćemo, jer u poslednje tri utakmice može doći do promena u njihovom poretku. Mi na to ne možemo da utičemo, mi možemo da nastavimo sa našim igrama, normalno, a što se tiče cele sezone, bila je naporna. Mečevi svaki dan ili svaki drugi, teško biti fokusiran i disciplinovan šest ili sedam meseci. Nadam se da ćemo svi ostati zdravi i da ćemo tako uspeti nešto da uradimo.

Jokić je protiv Hornetsa oduševljavao NBA navijače svojim asistencijama. Ponovo je pružio jedan “tačdaun” pas do Erona Gordona, a bilo je i …

Pročitajte još

… jedno dodavanje bez gledanja, kroz reket i celu odbranu Šarlota:

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike