Šta Dejan Milojević očekuje od finala sa Zvezdom

12.05.2021 | 17:26 >> 17:20

Autor: Milan Nastić

Trener Budućnosti ističe da se dve najbolje ekipe bore za trofej

Copyright MN Press

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević priznao je da je u finalu ABA lige očekivao Crvenu zvezdu, napominjući da se dve najbolje ekipe bore za titulu prvaka u regionalnom takmičenju.

– Očekivao sam Zvezdu u finalu, a svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Deju Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe – poručio je Milojević.

Pročitajte još

Bivši trener Mege veruje da će ljubitelji košarke uživati u okršajima Budućnosti i Zvezde.

– Imamo i mi i Zvezda svoje prednosti i mane. Pokušaćemo da sakrijemo ono što je loše, a da dovedemo do izražaja u onome gde smo najbolji. Kako serija bude odmicala, obe ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaški tim, sastavljena od košarkaša koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati – zaključio je trener Budućnosti.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam