Ostoja Mijailović za 24sedam: Dug prema Vujoševiću od danas prošlost, "Dule, hvala ti na svemu"

19.05.2021

11:02

0

Prvi čovek crno-belih poručio trofejnom treneru da se njegova uprava ne bavi falsifikatima

Ostoja Mijailović za 24sedam: Dug prema Vujoševiću od danas prošlost, "Dule, hvala ti na svemu"
Copyright MN Press

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijalović ističe da ne želi polemiku sa bivšim trenerom Duškom Vujoševićem, kako ne bi davao povod da se protivnici naslađuju nesporazumima unutar crno-bele porodice, ali ipak pristaje da objasni neke navode oko kojih se proteklih dana podigla prašina. Trofejni stručnjak je, naime, aktuelno vođstvo Partizana optužio za falsifikovanje dokumentacije, što ne odgovara istini:

– Sve što smo mogli da čujemo i pročitamo pre nekoliko dana bi možda zahtevalo neki odgovor ili objašnjenje, ali tada bi se nad Partizanom naslađivali oni koji ga ne vole. Ne želim to da radim, ali ipak moram da napomenem kako ova uprava Partizana nikada ništa nije falsifikovala. Ozbiljni smo ljudi, posao koji smo preuzeli radimo savesno, a preuzete finansijske obaveze ispunjavamo najbolje što možemo – ističe prvi čovek Partizana u izjavi za 24sedam.

Umesto širenja polemike, Mijailović ima i konkretan predlog za Vujoševića:

– Umesto odgovora, Duško Vujošević može da proveri račun u banci. Videće da je priča o dugu Partizana prema njemu od danas prošlost. Još jednom mu hvala na radu, posvećenosti, titulama, igračima koje je razvio, ali i razumevanju za kašnjenja kada ih je bilo… Ubeđen sam da ćemo u njemu imati podršku i iskrenog navijača i dalje. A da mu niko nikada više neće spočitati da podržava Partizan zbog toga što mu aktuelna uprava plaća dug koji je nastao u neko drugo vreme – zaključio je Mijailović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike