Jokić o MVP nagradi: Dosadila mi je ta priča...

23.05.2021

08:11

0

Centar Denvera pričao posle poraza od Portlanda

Jokić o MVP nagradi: Dosadila mi je ta priča...
Copyright Profimedia

Još jedna odlična partija Nikole Jokića ove sezone nije bila dovoljna da Denver povede na startu plej-ofa protiv Portlanda. Srpski centar je ubacio 34 poena, isto koliko i Lilard na drugoj strani, a pobedi se radovao američki košarkaš.

Pročitajte još

– Imali smo neke dobre momente, neke loše večeras, ali moramo da budemo konstantni i da odigramo celu utakmicu na visokom nivou, bez padova – rekao je Jokić posle meča. – Košarka je igra dobrih i loših momenata, ali moramo da budemo fokusirani svih 48 minuta.

Portland je bio daleko uspešniji kada je šut za tri u pitanju.

– Oni su stvarno sjajna ekipa, pogodili su 19 trojki, to je nešto što oni rade i proizvode u napadu. Šutirali su 47 odsto iz igre i za tri, imali su 20 slobodnih bacanja, napadački su bili veoma raspoloženi, dali su 123 poena. Moramo da budemo malo bolji defanzivno i videćemo šta će biti. Pogledaćemo utakmicu i naše greške, moramo da budemo malo jači. Rotacija odbrambena mora da bude jača i moramo da ginemo jedan za drugog… Mislim da će nam to mnogo pomoći.

Nikola je na ovom susretu imao samo jednu asistenciju, ali kaže da ga odbrana Portlanda nije iznenadila.

– Znao sam da će to raditi što su radili i uradili su dobar posao. Naterali su me da se baš potrudim za svaki napad. Isključili su me od drugih saigrača i nisam mogao da ih razigram. Sjajan posao su uradili.

Ponovo su novinari pitali Jokića o trci za MVP priznanje. On je ostao u konkurenciji za nagradu zajedno sa Karijem i Embidom.

– Pa super… Dosadila mi je više ta priča – rekao je za kraj centar Nagetsa, kome je u glavi samo drugi susret sa Portlandom koji se igra u noći između ponedeljka i utorka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike