Jokić se nije radovao: Portland na krilima Lilarda do vođstva u plej-ofu (VIDEO)

23.05.2021

06:37

0

Autor: M. R.

Blejzersi slavili na otvaranju razigravanja - 123:109

Jokić se nije radovao: Portland na krilima Lilarda do vođstva u plej-ofu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Prvi korak Denvera u plej-ofu nije bio uspešan. Još jedno odlično izdanje Nikole Jokića nije bilo dovoljno da se spreči brejk Portlanda na startu razigravanja. Lilard se pre nekoliko dana nije štedeo kada su pohvale na račun srpskog centra u pitanju, a onda je u noći između subote i nedelje preuzeo stvari u svoje ruke i doneo Blejzersima pobedu – 123:109.

Pročitajte još

Jokić je završio meč sa dabl-dabl učinkom. Imao je 34 poena, 15 uhvaćenih lopti i samo jednu asistenciju. Njegova dodavanja saigrači uglavnom nisu koristili na pravi način, pa je zato ostao na tako maloj brojki u toj statističkoj koloni.

Na drugoj strani prva violina bio je Lilard sa 34 poena. On je zabeležio i dva skoka, kao i 13 asistencija. Odigrao je čak 40 minuta i postigao najveći broj trojki od svih aktera na ovom susretu – pet. Portland je ukupno ubacio 19 šuteva iz daljine (40-19 za tri), naspram 11 Denvera (36-11).

Jokića je pratio Majkl Porter Junior sa 25 poena i devet skokova, ali uz veoma loš šut za tri poena 10-1. Uz njih dvojicu dvocifreni su bili još Gordon sa 16 poena i Moris sa deset.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike