Veliki okršaj u Francuskoj: Srpski basketaši u finalu sa SAD

23.05.2021

08:33

0

Meč se igra danas od 11.20

Veliki okršaj u Francuskoj: Srpski basketaši u finalu sa SAD
Copyright MN Press

Muška reprezentacija Srbije se u finale međunarodnog pripremnog “tri na tri” turnira koji se održava u francuskom Voironu. Naš tim će u finalu igrati protiv SAD danas od 11.20.

Pročitajte još

Srbija je juče dobila dva duela i pokazala je da je spremna za finalni okršaj. Četvrtfinalni meč bio je protiv izabrane francuske selekcije “Last Call”, u kome je naša reprezentacija slavila rezultatom 21:15. Naročito raspoložen za igru u našem timu je bio Majstorović koji je postigao 14 poena, Stojačić je upisao četiri, a Domović-Bulut 3 poena. Srpski tim je sredinom meča doživeo i peh – Domović-Bulut je pretrpeo povredu ramena zbog koje do kraja turnira ekipa Srbije neće moći da računa na njega.

U polufinalu su naši momci slavili protiv Ukrajine – 16:11. Ratkov je ubacio sedam poena, a pratili su ga Majstorović sa šest, Stojačić sa dva i Savić sa jednim poenom.

U finalu turnira u Voironu reprezentaciju Srbije dočekuje selekcija SAD, koja se sprema za učešće na FIBA “tri na tri” Olimpijskom kvalifikacionom turniru koji će od 26-30. maja biti održan u Gracu. Amerikanci su prikazali, poput naše reprezentacija, izuzetno ubedljive partije na ovom turniru, te je finale SAD-Srbija bilo i donekle očekivano.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kss.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike