Sjajan basket: Srbija srušila SAD, Stojačić je MVP

23.05.2021

14:15 >> 13:53

0

Naši košarkaši slavili u finalu turnira u Francuskoj

Sjajan basket: Srbija srušila SAD, Stojačić je MVP
Copyright MN Press

Muška “tri na tri” reprezentacija Srbije pobednik je međunarodnog turnira održanog u francuskom Voironu. U finalnom meču naša reprezentacija je ubedljivo slavila protiv SAD – 21:9.

Pročitajte još

Izuzetno kvalitena reprezentacija SAD u sastavu: Medoks, Hamel (obojica članovi ekipe Prinston), King i Džons (obojica iz ekipe Njujork Harlem), nije uspela da pruži jači otpor našoj reprezentaciji. Od prvog minuta utakmice Srbija je, iako oslabljena neigranjem Dušana Domovića Bulta zbog povrede, držala sve u svojim rukama, pet minuta pre kraja bilo je – 18:3.

Najraspoloženiji i najefikasniji u ekipi Srbije bio je Stefan Stojačić koji je postigao poena poena, a pratili su ga Dejan Majstorović sa sedam, Aleksandar Ratkov sa pet i Marko Savić sa jednim postignutim poenom.

Stefan Stojačić je proglašen za najkorisnijeg igrača finalnog meča, a Dejan Majstorović je uvršten u najbolji tim turnira (uz Amerikance Džonsa i Hamela). Reprezentacija Srbije je učešćem na pomenutom turniru završila prvu fazu priprema za Olimpijske igre, a naredne akcije su zakazane za jun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kss.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike