Lazić: Jedva smo skupili snage da se radujemo, proslavićemo ovaj uspeh

28.05.2021

21:17

0

Autor: N. St.

Kapiten crveno-belih ne krije zadovoljstvo

Lazić: Jedva smo skupili snage da se radujemo, proslavićemo ovaj uspeh
Copyright Promo/ABA/KK Crvena zvezda

Uzbudljivije od ovoga nije moglo. Pet utakmica finalne serije, neizvesne završnice, mečevi na jednu loptu i na kraju „majstorica“ koja rešava sve. Crvena zvezda je uspela da završi posao i da pred nekoliko hiljada navijača savlada Budućnost (67:60).

Kapiten crveno-belih Branko Lazić je bio prezadovoljan, ali i umoran posle naporne sezone.

Jedva smo skupili snage da se radujemo i da proslavimo koliko je to moguće. Pre svega želim da se zahvalim i čestitam saigračima, ljudima u klubu, navijačima koji su bili uz nas u dvorani, svim ljudima koji nisu mogli da budu sa nama i koji su nas bodrili kraj malih ekrana – počeo je Lazić izjavu za „Arenu sport“.

Nastavio je u istom dahu.

– Iza nas je teška sezona, od starta smo igrali u ritmu da imamo meč svaki drugi-treći dan, sedam puta duple nedelje, razne povrede, koronu, uz sve te probleme smo uspeli da uzmemo Kup. Sada smo uspeli da ispunimo glavni cilj, osvajanje ABA lige. Nema mnogo vremena za odmor, kreće Superliga. Proslavićemo ovaj uspeh i čestitam i Budućnosti na sjajnoj sezoni, borbi, spektaklu koji smo pružili svim ljubiteljima košarke u „majstorici“.

Bio mu je ovo jubilarni 15. trofej sa klubom (po pet titula u ABA ligi, Kupu i domaćem šampionatu).

Nisam o ovome mogao da sanjam. Na početku sam samo želeo da obučem ovaj dres, nisam razmišljao o trofejima, broju utakmica, samo sam želeo da igram u Zvezdi – iskren je Lazić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike