Jokić se sprema za Finiks: On je igrač koji me najviše brine

06.06.2021

17:27 >> 17:29

0

Autor: Adam Štulić

Srpski centar otkrio od koga najviše strahuje pred početak druge runde plej-ofa

Jokić se sprema za Finiks: On je igrač koji me najviše brine
Copyright Profimedia

Početak druge runde plej-ofa NBA sve je bliži. U noći između ponedeljka i utorka Denver će početi seriju protiv Finiksa, o kojima je uoči meča pričao i srpski superstar Nikola Jokić.

Prva zvezda Nagetsa otkrio je američkim medijima od koga najviše strahuje u ekipi Sansa, istakavši još nekoliko aduta narednog rivala u doigravanju.

– Deandre Ejton je igrač oko koga se najviše brinem. Zaista je igrao dobru odbranu na meni, veoma dobru odbranu. Kris Pol im donosi mirnoću. Suštinski je on dodatni trener koji je na terenu, tako da im pomaže mnogo. Mladi su, ali kada mogu da računaju na nekoga takvog, uz Džea Kraudera, koji je borac. Oni su dva pametna i snažna veterana, a to pozitivno utiče na njihove saigrače i daje im ton u igri – rekao je Jokić.

Reči hvale za iskusnog plejmejkera rivala imao je i strateg Denvera Majk Meloun.

– Kris je spektakularan. Trenirao sam mnoge odlične igrače u karijeri i veoma sam srećan zbog toga.. Kris Pol je ubedljivo najveći lider kog znam i verovatno najveći borac kog znam. Ima ogroman uticaj na svaki tim i svaku svlačionicu – kazao je Meloun, koji je pre 10 godina bio asistent u stručnom štabu Nju Orleansa, čiji dres je nosio Pol.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike