Odluka o Saletovom statusu u Virtusu pada sledeće nedelje

13.06.2021

10:44 >> 12:51

0

Autor: Milan Nastić

Srpskog trenera očekuju razgovori sa menadžmentom kluba iz Bolonje

Odluka o Saletovom statusu u Virtusu pada sledeće nedelje
Copyright MN Press

Srpski košarkaški trener Aleksandar Đorđević osvojio prvenstvo Italije sa Virtusom i u razgovoru za Gazeto delo sport otkrio je da će sledeće nedelje znati da li ostaje na klupi kluba iz Bolonje.

Pročitajte još

– Tek smo završili sa proslavom titule pre koji sat i sada hoću da opet uživam. Sledeće sedmice ću se sresti sa menadžmentom kako bismo mirno pričali. Mislim da imam odličan rezultat i da smo to ostvarili zajedno što je očigledno – kazao je Đorđević.

Košarkaška legedne nije krila zadovoljstcvo što je Virtus vratio na mapu Evrope.

– Bolonja je za košarku zahtevna sredina, puna očekivanja. Moj cilj je bio da izgradim nešto novo. Virtus je nestao iz Evrope na 20 godina. Hteo sam da povučem liniju i da svi gledaju unapred jer se košarka promenila. Ja, moj stručni štab i igrači smo vratili klub na mapu, vratili smo i entuzijazam povratkom navijača. Skudeto je rezultat dugačkog procesa u koji sam stavio svoj način razmišljanja. Moji rezultati moraju biti ocenjeni na taj način – rekao je Đorđević.

Prema pisanju medija u Italiji, čelnici Virtusa uveliko traže zamenu za srpskog stručnjaka, a kao prvi pik spominje se Serđo Skariola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike