Srpske košarkašice raspoložene pred start EP: Odlična atmosfera, jedva čekamo prvu utakmicu

15.06.2021

16:01 >> 15:59

0

Autor: Tanjug

Srpkinje u Valensiji

Srpske košarkašice raspoložene pred start EP: Odlična atmosfera, jedva čekamo prvu utakmicu
Copyright MN Press

Košarkašica Srbije Maša Janković izjavila je da ima najveća očekivanja od Evropskog prvenstva, koje u četvrtak počinje u Španiji i Francuskoj.

Izabranice Marine Maljković od juče su u Valensiji, gde će 17. juna početi odbranu bronzane medalje osvojene pre dve godine na Evrobasketu u Beogradu.

Dobra je atmosfera među igračima, stalno se družimo. Čekamo prvu utakmicu, da vdiimo kako ćemo početi. Očekivanja su najveća, nadam se da ćemo da osvojimo Evropsko prvenstvo – rekla je Janković u izjavi dostavljenoj medijima.

MN Press

Najmlađa u timu Anđela Dugalić ističe da je zadovoljna što ima priliku da bude sa timom u Valensiji.

Srećna sam i drago mi je što sam ovde sa ekipom. Juče smo imali šuterski trening, u sali je bilo vruće, ali smo sve odradili kako treba. Svi smo zajedno, super se družimo – rekla je Dugalić.

Selektorka Maljković na put je povela 14 igračica, od kojih će dve morati da se vrate u Beograd posle PCR testiranja, a pre tehničkog sastanka u sredu.

Srpski tim takmičenje u grupi B u La Fonteti otvara u četvrtak 17. juna, prvi rival biće selekcija Italije, u 18 časova.

Preostale duele u grupi igraće u matine terminu od 12 časova, u petak 18. juna protiv Grčke, odnosno u nedelju 20. juna protiv Crne Gore.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike