Real sve jači: Ertel i Jabusele imaju dogovor sa "kraljevskim klubom"

22.06.2021

21:41 >> 22:02

0

Autor: Adam Štulić

Kako javljaju španski mediji, čeka se samo zvanična promocija

Real sve jači: Ertel i Jabusele imaju dogovor sa "kraljevskim klubom"
Copyright Profimedia

Madridski Real neće sebi dozvoliti luksuz da mu se ponovi sezona u kojoj nije bio učesnik Fajnal-fora Evrolige. Ekipa Pabla Lasa je tokom sezone desetkovana odlascima Fakunda Kampaca i Gabrijela Deka u NBA, što se i te kako odrazilo na rezultate u odlučujućem delu takmičarske godine za nama.

Zbog toga su Madriđani ekspresno krenuli u stvaranje tima za nastupajuću sezonu u kojoj će, pored Najdžela Vilijamsa Gosa, dres „kraljevskog kluba“ nositi i dosadašnji tandem Asvela Tomas Ertel i Geršon Jabusele.

Španski mediji pišu da su Madriđani postigli dogovore sa dvojicom francuskih košarkaša i dodaju da će ozvaničenje saradnje uskoro biti upriličeno.

Iskusni plejmejker, koji je tokom sezone imao mnogo problema sa Barselonom, zbog toga što je Kataloncima iza leđa pregovarao sa Realom, trebalo bi da potpiše ugovor na jednu plus jednu sezonu, dok su čelnici madridskog giganta mnogo više truda morali da ulože kako bi Jabuselea nagovorili da odustane od odlaska u NBA i preseli se u špansku prestonicu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike