Kokoškov podelio loše vesti: Srbija po olimpijsku vizu ide bez Milutinova i Lazića

27.06.2021

14:16 >> 14:31

0

Autor: Adam Štulić

Orlovi ostali sa 13 košarkaša

Kokoškov podelio loše vesti: Srbija po olimpijsku vizu ide bez Milutinova i Lazića
Copyright MN Press

Selektor košarkaške repereznatcije Srbije Igor Kokoškov saopštio je da Branko Lazić i Nikola Milutinov neće igrati za nacionalni tim na olimpijskim kvafikacijama iz zdravstvenih razloga.

Centar moskovskog CSKA i kapiten Crvene zvezde poslednji su u nizu košarkaša otpalih sa spiska nacionalne selekcije za olimpijske kvalifikacije, pošto je, tokom generalne probe protiv Meksika, KSS objavio da zbog povrede na kvalifikacionom turniru neće moći da igraju ni Vladimir Lučić i Marko Gudurić.

Srbija od 29. juna u Beogradu počinje kvalifikacije za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

– Nikola Milutinov nije ušao u ovaj „babl“. On je u svom programu u ovom hotelu, uz reprezentaciju je, ali nije u „balonu“. Imam lošu vest da podelim sa vama. Branko Lazić nažalost zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da nastavi rad sa nama, morao je da odustane. Znamo sve o Laziću kao čoveku, ali on nije mogao da nastavi. Imamo 13 igrača, posle večerašnjeg sastanka i treninga ćemo odrediti ko još neće igrati, ali će taj igrač biti u kombinaciji za eventualni dalji rad – rekao je Kokoškov na video konferenciji za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike