Zbog Srbije nećemo spavati: Relja i Cvija se spremaju za navijanje tokom Olimpijskih igara

01.07.2021

17:13 >> 17:28

0

Poznati muzičari uvek uz srpske sportiste

Zbog Srbije nećemo spavati: Relja i Cvija se spremaju za navijanje tokom Olimpijskih igara
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Srpski reperi Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija gostovali su u fan zoni na Trgu republike, koju je organizovao Košarkaški savez Srbije u vreme Olimpijskog kvalifikacionog turnira na kom će naša reprezentacija u polufinalu igrati sa Portorikom.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Ceo život pratim košarku, navijam za naše momke. Mnogo ponosa, sreće, radosti su nam doneli u detinjstvu i mladosti, pa evo i sad kad nismo deca se radujemo kad nam donesu medalje. Gledali smo sve utakmice naših košarkašica, malo smo se nervirali, ali na kraju mnogo radovali. Način na koji se one raduju je baš nekako dirljiv, sve je bilo lepo i emotivno – gotovo uglas govorili su Relja i Cvija, pa objasnili da već imaju plan praćenja programa na Olimpijskim igrama:

Foto: SD Marketing

– Podržaćemo sve naše sportiste, ali najviše košarkaše, pa ćemo njih najviše i pratiti u Tokiju. Radovaćemo se svakom uspehu, skoro jednako kao košarci. Što više medalja, što više uspeha, što više lepih vesti. Koje god da su satnice nema spavanja pogotovo kad dođu četvrtfinala i dalje borbe. Navijamo za naše, momci će sigurno da se plasiraju na OI. Navikli smo da nas prijatno iznenade pa će tako i ovog puta.

Pročitajte još

Iako su pokušali da ne pomenu klub za koji navijaju, Cvija je na pomen jednog imena, popustio.

24sedam/Goran Sivački

– Jedva smo čekali utakmice. Uhvatila nas je neka seta da gledamo Partizan, koji smo pratili sve dok se moglo. Predugo je trajala pauza zbog korone. Dolazak Željka Obradovića je uzdramao košarkšaki svet, baš kao i naša srca i košarku. Dugo nisam bio srećniji od tog dana kad je vest postala zvanična. Željko je Željko.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike