Zvezda prodala plejmejkera, igraće protiv njega u Evroligi!

14.07.2021

12:49 >> 12:55

0

Ponovo sa starim trenerom

Zvezda prodala plejmejkera, igraće protiv njega u Evroligi!
Copyright Kori Volden, MN Press

Vredno se radi na Malom Kalemegdanu, vesti se ređaju kao na traci.

Kori Volden više nije košarkaš Crvene zvezde. Šampion Jadrana i Srbije saopštio je da je sa Amerikancem sporazumno raskinut ugovor.

Volden je u Zvezdu stigao prošle godine iz Partizana i potpisao dvogodišnji ugovor, ali je sada plaćeno propisano obeštećenje za njega. Crveno-beli nisu objavili u koji klub je otišao, osim da se radi o evroligašu.

– KK Crvena zvezda ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020-2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi). Klub ovom prilikom želi Koriju, koji je tokom prošle sezone postao deo crveno-bele porodice, puno zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere jer je to svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetima i zaslužio – saopštila je Zvezda.

Ranije se govorilo da ga želi Andrea Trinkijeri, koji ga je doveo u Partizan. Ta saznanja je potvrdio i portal Mozzartsport.

Volden će u Bajernu ne samo sarađivati ponovo sa Trinkijerijem, nego će ponovo igrati sa Ognjenom Jaramazom, koji je ovog leta otišao u Minhen.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike