Zvezda prodala plejmejkera, igraće protiv njega u Evroligi!

14.07.2021 | 12:49 >> 12:55

Autor: Pavle Knežević

Ponovo sa starim trenerom

Copyright Kori Volden, MN Press

Vredno se radi na Malom Kalemegdanu, vesti se ređaju kao na traci.

Kori Volden više nije košarkaš Crvene zvezde. Šampion Jadrana i Srbije saopštio je da je sa Amerikancem sporazumno raskinut ugovor.

Volden je u Zvezdu stigao prošle godine iz Partizana i potpisao dvogodišnji ugovor, ali je sada plaćeno propisano obeštećenje za njega. Crveno-beli nisu objavili u koji klub je otišao, osim da se radi o evroligašu.

– KK Crvena zvezda ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020-2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi). Klub ovom prilikom želi Koriju, koji je tokom prošle sezone postao deo crveno-bele porodice, puno zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere jer je to svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetima i zaslužio – saopštila je Zvezda.

Ranije se govorilo da ga želi Andrea Trinkijeri, koji ga je doveo u Partizan. Ta saznanja je potvrdio i portal Mozzartsport.

Volden će u Bajernu ne samo sarađivati ponovo sa Trinkijerijem, nego će ponovo igrati sa Ognjenom Jaramazom, koji je ovog leta otišao u Minhen.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam