Bez milosti za Lebronovog naslednika: On nije za NBA, da nema slavnog oca niko ne bi znao ko je!

24.06.2024

13:08

0

Surova realnost

Bez milosti za Lebronovog naslednika: On nije za NBA, da nema slavnog oca niko ne bi znao ko je!
Lebron i Broni Džejms - Copyright Profimedia

Američki mediji su često pisali o Broniju Džejmsu, sinu Lebrona Džejmsa, koji sa univerziteta USC traži šansu u NBA ligi pa se dugo govorilo da će tim koji draftuje Bronija dobiti "u paketu" i Lebrona Džejmsa pa bi postali prvi tandem otac-sin koji igra zajedno u ekipi.

Profimedia
Broni Džejms

Ipak, košarkaški stručnjaci su Bronija rangirali na 72. mesto ove godine. Da podsetimo, NBA draft ima 60 pozicija, a Džejms je rangiran 12 mesta lošije od poslednjeg pika...

- Moramo da budemo iskreni. Niko ne bi ni pogledao Bronija Džejmsa kao NBA prospekta da mu otac nije Lebron Džejms. On nije za NBA. Nije spreman, ni blizu. Treba mu još minimum dve godine rada na nižem nivou kako bi se razvio i za tako nešto mu je potrebna lopta u rukama i dosta minuta što bi značilo makar dve godine u razvojnoj ligi. Ako mene pitate, to nije vredno investicije jer možda dobijete nekog 3&D igrača (šut za tri i odbrana). Ovo je potencijalno nagazna mina. Jednostavno ne mogu da ga rangiram izvan najboljih 75 igrača jer je mlad sa sjajnim atletskim predispozicijama i veoma inteligentan. Ipak, nije blizu najboljih igrača ovog drafta pa smatram da bi mu bilo najbolje da se vrati na koledž i pokuša sve što može da bude dobar igrač - napisao je Sem Vesini, ekspert za NBA draft portala "Athletic".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike