Lukina naivnost skupo koštala Dalas: Maveriksi su pred "metlom"! Seltiksi su na meč do šampionskog prstena! FULL HD (VIDEO)

13.06.2024

07:18

0

Slovenački reprezentativac tragičar utakmice

Lukina naivnost skupo koštala Dalas: Maveriksi su pred "metlom"! Seltiksi su na meč do šampionskog prstena! FULL HD (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Dalasa poraženi su od Bostona sa 106:99 na svom parketu u trećem meču finala NBA lige i sada gube sa 3:0 u seriji. Seltiksi su na pragu rekordne 18. titule šampiona, a Luka Dončić je tragičar meča. Na četiri minuta do kraja završio je utakmicu zbog šest ličnih grešaka.

Nervoza i pritisak bili su ipak jači od Luke, koji je pokazao sve frustracije zbog ovakve serije i nemoći da nešto rezultatski promeni, iako je ispisivao rekorde u prve dve utakmice. Bio je efikasan, ali nije imao adekvatnu podršku i širinu igračkog kadra.

Boston je imao +21 pri rezultatu 91:70, viđena je neverovatna serija, posle koje je Dalas prišao na 91:88. Ipak, Dončić je zbog dva jeftino napravljena faula došao do šest i morao je da napusti igru.

U pobedničkom sastavu Džejson Tejtum je postigao 31 poen, Džejlen Braun 30, Derik Vajt je dodao 16. Na drugoj strani, Kajri Irving je ubacio 35 poena, a Luka Dončić 27 poena.

Četvrti i eventualno poslednji meč na programu je u subotu od 2.30.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike