Bruka za srpsku košarku: Utakmica nije nastavljena - epilog se ne zna, KLS sutra donosi konačnu odluku!

05.06.2024

23:05

0

Košarkaši Partizana se nisu pojavili na parketu u određenom vremenskom periodu

Bruka za srpsku košarku: Utakmica nije nastavljena - epilog se ne zna, KLS sutra donosi konačnu odluku!
Copyright MN Press

Druga utakmica finalne serije plej-ofa KLS lige nije završena, igrači Crvene zvezde su napustili parket, i sada se očekuje epilog za zelenim stolom.

Košarkaši Partizana nisu se pojavili na parketu u određenom vremenskom roku, čime je odlučeno da su crveno-beli novi prvaci Srbije, ali to još nije potvrđeno zvanično.

Ovo što se dešava je prava bruka za srpsku košarku, kako će se sada završiti cela situacija oko finalne serije, saznaćemo sutra kada čelnici KLS lige budu doneli konačnu odluku da li će Zvezda postati šampion Srbije ili će se druga utakmica ponovo igrati.

Za sada je totalna konfuzija, ali ovo što se dešava u srpskoj košarci je prava sramota, i čelnici ove lige treba da se stide za sve što se desilo kako u prvoj, tako i u drugoj utakmici.

Jedino što treba da uradite je da podnesete ostavke, jer niste dostojni da vodite ovo takmičenje.

Ipak, realnija je opcija da će utakmica biti registovana služebnim rezultatom 20:0, i da će Zvezda postati šampion Srbije.

Sada se, prema najnovijim informacijama, sastavlja zapisnik za šta je zadužen delegat utakmice, a direktor lige Aleksandar Grujin doneće u četvrtak zvaničnu u korist crveno-belih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike