Bez dozvole napustio klub: Kaboklo prekršio pravila kluba - Partizan pokrenuo disciplinski postupak!

01.06.2024

16:02

1

Otputovao u Ameriku bez dozvole kluba

Bez dozvole napustio klub: Kaboklo prekršio pravila kluba - Partizan pokrenuo disciplinski postupak!
Copyright MN Press

Bruno Kaboklo grubo je prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige sa Crvenom zvezdom. Ova informacija potvrđena je od strane Partizana, koji se oglasio i objasnio o čemu je reč.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

- Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.

U ovom trenutku, Klub ima opciju u ugovoru da Igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama - navedeno je u saopštenju.

Podsetimo, finalna serija počinje u ponedeljak, druga utakmica je na programu u sredu, kada će domaćin biti Partizan. Eventualna majstorica je planirana za subotu, i ako se bude igralo, domaćin će biti crveno-beli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike