Trese se NBA liga: Lebron Džejms se odriče miliona samo da bi napustio Lejkerse? (VIDEO)

27.05.2024

08:25

0

Amerikanac vaga

Trese se NBA liga: Lebron Džejms se odriče miliona samo da bi napustio Lejkerse? (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms (39) postaje slobodan igrač ovog leta. Vest je potvrdio agent vedete Los Anđeles Lejkersa Rič Pol.

- Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procenićemo situaciju i onda ćemo doneti najbolju odluku - rekao je Pol gostujući na televiziji TNT.

 

 

Džejms ovog leta postaje neograničeno slobodan agent i ima opciju da ostane vrednu 51 milion dolara. Dakle, kako stoje stvari, Lebron (39) će ovog leta ozbiljno razmisliti o novoj destinaciji.

Lebron je u Lejkersima od 2018. godine, a 2020. je osvojio šampionski prsten.

Pre toga je igrao u dva navrata za Klivlend, kao i za Majami. Sa Majamijem je dva puta bio šampion NBA lige, a sa Klivlendom jednom.

Podsetimo, Lebron Džejms je završio sezonu sa Los Anđeles Lejkersima u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, porazom od Denver Nagetsa u pet utakmica, a gledaćemo ga tokom leta na Olimpijskim igrama u dresu selekcije SAD-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike