Obradović posle Mege imao veliku zamerku, ali ne za igrače Partizana!

24.05.2024

22:40

0

Autor: A. Š.

Najtrofeniji trener Evrope posle meča otkrio i male probleme koje su crno-beli imali pred prvi meč polufinala plej-ofa Superlige

Obradović posle Mege imao veliku zamerku, ali ne za igrače Partizana!
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan

Košarkaši Partizana trijumfalno su ušli u borbu za srpski tron. Posle dve godine pauze, crno-beli su se vratili u Superligu Srbije, u kojoj su večeras u prvom meču polufinala plej-ofa savladali Megu 82:72.

- Nije bilo lako naći motivaciju posle svega što se desilo u poslednje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi i da im objasnimo da je ovo novo takmičenje i jedini način da se zaboravi ono što je do sada bilo - rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle meča.

- To je uvek tako, i kada dobiješ i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači, Smit je preskočio jedan trening jer ga je bolela noga, pa smo vodili računa o tome.

Obradović je potom istakao da mu se nije dopalo što se cutakmica igrala u terminu prvog polufinala F4 Evrolige između dva njegova bivša tima Panatinaikosa i Fenerbahčea.

- Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnogo godina rekao da košarka u Evropi treba da stane kada se igra Fajnal for. Razumem da nije da se napravi kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da se igra ili sutra ili neki drugi dan - poručio je Željko Obradović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike