Smit saslušan u policiji: Lazarević nasrnuo na Nanelija, a zatim je hteo da me udari pesnicom u glavu!

21.05.2024

18:38

0

Amerikanac izneo svoju verziju sukoba

Smit saslušan u policiji: Lazarević nasrnuo na Nanelija, a zatim je hteo da me udari pesnicom u glavu!
Copyright MN Press

Srbija, ali i region i dalje bruje o incidentu Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija uoči treće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige. Kao očevidac tog događaja u policiji je izjavu dao Džejlin Smit, a "Sportal.rs" je imao uvid u službenu belešku koja je tada nastala.

Printscreen/YouTube/KK Partizan
Lazarević i Naneli

- Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio - rekao je Smit u izjavi.

Prema saopštenju tužilaštva, Lazarević je pretrpeo lake telesne povrede, a okolnosti pod kojima se incident dogodio će biti utvrđene. Saslušani će biti svi igrači koji su se našli u tim momentima na licu mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike