Veliki poraz, razbili su nas: Jokić otkrio kako će Denver reagovati nakon sramotnih -45 (VIDEO)

17.05.2024

07:31

0

Finalistu Zapadne konferencije saznaćemo nakon sedme utakmice

Veliki poraz, razbili su nas: Jokić otkrio kako će Denver reagovati nakon sramotnih -45 (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen/Denver Nuggets

Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji u redovima Denvera sa 22 poena (9/19 iz igre, 4/4 slobodna bacanja) i devet skokova, ali to nije bilo dovoljno. Minesota je deklasirala Nagetse sa čak 115:70. Srpski centar je nakon meča u Target centru analizirao poraz svoje ekipe.

- Ne treba tek tako da "speremo" ovu utakmicu, nego treba da razmislimo malo. Ovo je veliki poraz Uništili su nas i treba da poštujemo njihov rezultat. Bilo je 9:2 za nas na početku i nije baš dobro izgledalo za njih u tom trenutku. Ali od tog trenutka bila je to predstava u kojoj je učestvovao samo jedan tim - rekao je Džoker.

Novinare je posle duela zanimalo šta je jokić mislio kada je rekao da se radi o "velikom porazu".

- Veliki je to poraz. Razbili su nas. Bili su bolji u svakom segmentu igre. Moramo da prihvatimo to i da se potrudimo da sledeći put budemo bolji. Kada izgubite sa 45 poena razlike, ne dešava se to svakog dana. Samo treba da prihvatimo, meni je to u redu - rekao je Nikola Jokić posle utakmice.

Finalistu Zapadne konferecnije saznaćemo nakon sedme utakmice.

- Od samog početka sam govorio da če ovo biti neizvesna serija i da svaki tim može da pobedi na svakoj utakmici – i u gostima i kod kuće. I sedma utakmica može da ode i na jednu i na drugu stranu. U ovoj utakmici se jednostavno nismo pojavili. Nismo pogađali, nismo kreirali otvorene šuteve, a njihova odbrana je bila fantastična. Nemam šta da dodam, sve govore brojke. Samo je prva utakmica u seriji bila neizvesna, a mi smo tada izgubili. U drugim utakmicama je razlika bila ubedljiva.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike