Megi nije lako, ali će se boriti do kraja! Uz mnogo problema čekaju Zvezdu

06.05.2024

15:42

0

Autor: D. N.

Trener Marko Barać ne može da računa na važne igrače

Megi nije lako, ali će se boriti do kraja! Uz mnogo problema čekaju Zvezdu
Copyright MN Press

Košarkaši Mege imaju priliku da ostanu u polufinalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali to neće biti uopšte lako. Pošto im je protivnik Crvena zvezda koja ih je u prvoj utakmici savladala ubedljivo.

Uz to, trener Marko Barać ima dodatne probleme, kadrovske prirode. Osim na od ranije povređene, kapitena Uroša Plavšića i Lovra Gnjidića, za predstojeći susret neće moći da računa ni na Stefana Miljenovića, koga čeka duža pauza zbog povrede zadobijene upravo u duelu sa Zvezdom.

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja.

Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of kosarci - rekao je Barać, a prema rečima Filipa Jovića, ekipa će dati sve od sebe da nadomesti izostanke važnih igrača.

- Očekuje nas utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Sigurno je da će nam posao biti dodatno otežan zbog povreda Plavšića i Miljenovića, ali u kom god sastavu da istrčimo, na nama je da damo sve od sebe i da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže - kazao je Jović.

ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si
 

Sutrašnji meč biće odigran u Hali sportova "Ranko Žeravica", sa početkom u 20 časova, a ukoliko bude potrebno odlučujuća utakmica je na programu u petak (10. maja) u dvorani "Aleksandar Nikolić". Domaćin bi bila Crvena zvezda.

Ulaznice za gornji nivo tribina, po ceni od 2.000 dinara su u prodaji u svim poslovnicama Tickets.rs kao i onlajn putem istog veb-sajta. Karte će moći da se kupe i na dan utakmice od 18.00 na biletarnici Hale sportova.

Podsetimo, drugi par čine Partizan i Budućnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike