Partizan počinje borbu za finale, Obradović ima molbu za navijače: Oni su naši sportski prijatelji, dočekajmo ih kako treba

29.04.2024

13:53

0

Autor: P.K.

Rival je vrlo dobro poznat, pripreme odavno traju

Partizan počinje borbu za finale, Obradović ima molbu za navijače: Oni su naši sportski prijatelji, dočekajmo ih kako treba
Željko Obradović - Copyright MN Press

Šampion počinje borbu za ulazak u veliko finale AdmiralBet ABA lige! Partizan na početku polufinalne serije dočekuje Budućnost u Beogradskoj areni. Utakmica se igra u utorak od 18.30, a dnevnih ulaznica u slobodnoj prodaji još uvek ima.

Polufinalna serija se takođe igra na dve pobede. Crno-beli su tokom ligaškog dela dva puta pobedili Podgoričane.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da jako poštuje sledećeg rivala.

- Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno AdmiralBet ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci.

Balša Koprivica je bio vrlo kratak:

- Očekuje nas polufinale. Što se tiče same ekipe Budućnosti, ove sezone imamo iskustva sa njima, solidna su ekipa i imaju dobrog trenera. Pripremamo se već nekoliko dana za ovaj meč.

Obradović će moći da računa na sve igrače osim Ognjena Jaramaza koji ima problema sa nogom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike