Megina deca se zaigrala i obezbedila polufinale plej-ofa! Hajlajtsi nove pobede u FULL HD samo na 24sedam! (VIDEO)

21.04.2024

22:06

0

Autor: A. S.

A tamo čekaju na beogradskog rivala

Megina deca se zaigrala i obezbedila polufinale plej-ofa! Hajlajtsi nove pobede u FULL HD samo na 24sedam! (VIDEO)
Košarkaši Mege na utakmici sa Cedevitom Olimpijom - Copyright MN Press

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale AdmiralBet ABA lige. Večeras je beogradski tim upisao i drugu pobedu nad Cedevita Olimpijom rezultatom 85:71 (22:22, 23:19, 21:19, 19:11), pa će u polufinalu čekati na pobednika duela između Crvene zvezde i Studentskog centra.

U prvom duelu ovih rivala trijumf je upisao beogradski sastav rezultatom 119:98, međutim, večeras je u Ljubljani bilo znatno neizvesnije. Nije se očekivalo da će Mega lako upisati pobedu u prvoj rundi i obezbediti polufinale sa pola gasa, a Cedevita, koja je u poslednje vreme u kontra ritmu, uspela je da poveže redove.

Imali su domaćini prednost tokom prvog dela igre, potom i egal, ali je tim Marka Baraća u drugom poluvremenu stekao prednost. Bio je to jednocifren plus za beogradski tim, ali dovoljno da rivala drže na sigurnoj udaljenosti.

U poslednjih deset minuta, Mega je potpuno držala meč u svojim rukama, pa je pitanje bilo kojom će razlikom upisati pobedu. Na kraju, potpuno zasluženo su stigli do polufinala, a tamo ih očekuje i novi izazov.

Najefikasniji u Megi sa po 20 poena bili su Stefan Miljenović i Nikola Đurišić, dok se u Cedevita Olimpiji istakao Šon Džons.

Hajlajtse i najbolje poteze sa ove utakmice pogledajte u FULL HD formatu samo na 24sedam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike