Igrao za Partizan na fajnal-foru, pa prešao u Zvezdu, dok je tokom leta radio kao konobar, za džeparac! Neverovatan tip!

21.04.2024

18:13

0

Autor: A. S.

Avanturista je prava reč

Igrao za Partizan na fajnal-foru, pa prešao u Zvezdu, dok je tokom leta radio kao konobar, za džeparac! Neverovatan tip!
Strahinja Milošević - Copyright Printscreen/YouTube/Jao Mile podcast

Nekolicina sportista se posle igračke karijere upustilo u preduzetničke vode. Neki od njih su to učinili zbog profita, pojedini su imali talenta i tokom ranijih dana, a nekome je samo bilo interesantno da vreme pored sporta popuni i drugim aktivnostima.

Prilikom gostovanja u podkastu Jao Mile, kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića, nekadašnji košarkaš Partizana Strahinja Milošević je priznao da je u periodu dok je nosio dres crno-belih, radio i "nešto sa strane".

Milošević je dres crno-belih nosio od 2007. do 2010. godine i igrao na fajnal-foru Evrolige u Parizu, a potom je prešao direktno u redove večitog rivala, Crvenu zvezdu. U tom periodu takođe, on je radio kao konobar i "kajt" instruktor na Adi Bojani.

- Ja dok sam bio košarkaš Partizana, držao sam časove "kajt surfinga" na Adi Bojani. Znao je tu poneko, ali nisu verovatno baš svi znali. Držao sam časove, sedeo sam u vodi po ceo dan. Pritom, samo zbog fore, otišao sam tamo kod tog druga, naučio sve sam, kod Miljana Boškovića "kajtlup". To je poznato, svi Beograđani tamo uglavnom letuju koji su u tom fazonu. Tamo sam držao časove, radio u kafani, radio nabavke, a pritom idem služim goste i igram u Partizanu - "Dobar dan! Izvolite, šta ćete popiti?" Pa neko provali, pa pita je li ovaj normalan, o čemu se radi? - rekao je Milošević i priznao da je uživao u tom poslu:

- A j**i ga, to me radilo. Mislim da sam dosta društven i da volim sa ljudima da provedem vreme. Nekada se i umorim od svega toga. Ali volim, volim taj momenat. I volim taj momenat ugošćavanja. Kao klinac sam organizovao roštilje na vikendici, trudio se oko svih kada dođu, verovatno imam nešto u sebi, da mu ugodim da bude lepo i na kraju uzmem neke pare od toga i eto - rekao je bivši košarkaš u podkastu "Jao Mile".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike